Amma

Yhteystiedot medialle

040 588 39 29

media(a)amma.fi

Amma mediassa

Amma, jonka näemme maailman mediassa tänään, on yhä sama pienikokoinen intialainen nainen, joka jo 70-luvulta lähtien on halannut, lohduttanut ja auttanut kaikkia luokseen tulevia. Tuhannet ja taas tuhannet ihmiset saapuivat hänen luokseen jo kauan ennenkuin tiedotusvälineet kiinnostuivat hänestä.

Nyt 40 vuotta myöhemmin, minne tahansa Amma meneekin media seuraa perässä. Tehdessään Ammasta artikkeleita ja taustatyötä toimittajat löytävät laajan henkisen ja humanitaarisen yhteisön, joka on toiminut jo useita vuosikymmeniä. Lue lisää!

Ammasta sanottua

”Tämän päivän maailma tarvitsee todisteita siitä, että arvot kuten myötätunto, epäitsekkyys ja luopuminen ovat tarpeellisia, ja että niiden kautta on mahdollista luoda mahtava ja menestyvä yhteiskunta. Amman elämä ja teot tarjoavat meille tämän kovasti kaipaamamme todisteen. Hän osoittaa meille oikeanlaisen yhdistelmän henkisiä ihanteita ja käytännön viisautta."

Atal Behari Vajpayee - Intian entinen pääministeri AIMS-sairaalan avajaisissa 

Lue lisää Ammasta sanottua!

30 tarinaa Ammasta

Vuonna 2017 tuli kuluneeksi 30 vuotta Amman ensimmäisestä Euroopan vierailusta.

Vuosijuhlan kunniaksi on kerätty 30 kokemuspohjaista kertomusta Amman tuntevilta suomalaisilta. Kertomuksia siitä kuinka Amma on suomalaisia inspiroinut julkaistaan yksi päivässä koko marraskuun ajan osoitteessa: 30tarinaaammasta.wordpress.com/

Tiivistä tietoa

Tässä osiossa tarjoamme tiedotusvälineiden käyttöön tiiviissä muodossa keskeistä tietoa Ammasta ja hänen elämästään.

Osiosta löydät Ammen tiiviin elämäkerran, koosteen Amman kansainvälisistä tunnustuksista sekä faktakoosteen Ammasta ja hänen toiminnastaan. Lue lisää!

Pressikuvat

Pyydä pressikuvia: tiedotus@null.amma.fi