Amman tulevat vierailut

Pandemiatilanteen edelleen jatkuessa Amman Euroopan kiertue syksyllä 2021 peruuntuu. Toivomme, että tilanne menee parempaan suuntaan ja että Amma voi jälleen matkustaa ja toteuttaa vuoden 2022 Euroopan kiertueensa. 

Tee lahjoitus

Amman Suomen vierailun tilaisuudet ovat maksuttomia, ja ne toteutetaan talkoovoimin. Kustannukset katetaan pääsosin lahjoituksilla ja ilmoitushankinnalla.

Vierailun kulujen kattaminen on suuri haaste yhdistyksellemme, ja siksi pienikin taloudellinen tukesi vierailun kustannuksiin on tervetullutta!

Voit myös auttaa antamalla aikaasi vierailun hyväksi tehtävään talkootyöhön, tai tekemällä tavara- tai ruokalahjoituksen.

Lahjoita Amman Suomen vierailun kustannuksiin

MobilePay -mobiilisovelluksella

Se käy näin: avaa MobilePay ja näppäile summa jonka haluat lahjoittaa. Merkitse vastaanottajaksi numero 60808 ja viimeistele lahjoituksesi.

Lahjoitukset luottokorttia käyttäen

Lahjoita

Lahjoitukset pankkitilisi kautta

Tilin nimi: Suomen Amma-keskus ry
FI32 1572 3000 3344 58
Viite: 1012

Lahjoita aikaasi

Amman Suomen vierailun yleisötilaisuudet järjestetään kokonaan vapaaehtoisvoimin.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan auttamaan sekä tilaisuuden aikana että sen valmisteluissa. Jo muutaman tunninkin työpanoksesi on arvokas.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella!

Tavaralahjoitukset

Voit tukea Amman vierailun toteutumista, myös antamalla tai keräämällä tavaralahjoituksia.

Olisimme kiitollisia esimerkiksi kukista, vihanneksista ja muista ruokatarpeista sekä leivonnaisista kahvilaan. Lue lisää!

Tee oma varainkeruukampanja Facebookissa

Nyt voit tehdä Facebookin lahjoitusalustalla oman varainkeruukampanjan Amman Suomen-vierailun kustannuksiin ja Amman hyväntekeväisyyshankkeisiin!

Klikkaa Facebookiin kirjautuneena tätä linkkiä ja täytä kaavakkeeseen tarvittavat tiedot. Sitten vain julkaiset kampanjasi.

Rahankeräyslupa

Poliisihallitus on 10.12.2020 myöntänyt Suomen Amma-keskus ry:lle rahankeräysluvan numero RA/2020/1531. Kerätyt varat käytetään Intiassa toimivan M.A.Math – järjestön (Embracing the World) hyväntekeväisyyshankkeisiin eri puolilla maailmaa, sekä Amman Suomeen kohdistuvien vierailujen yhteydessä järjestettävien hyväntekeväisyystilaisuuksien järjestelykustannuksiin alkaen 01.01.2021.