2019 aikataulu, kulkuyhteydet ja majoitus

Amman Suomen vierailun yleisötilaisuudet järjestetään 13.-14.11.2019. Tapahtumapaikka on Espoo Metro Areena Länsi-Tapiolassa. Vapaa pääsy!

Keskiviikko 13.11.2019

8.45 - Vuorolipukkeiden jako alkaa
10.00 - 16.00 Amma vastaanottaa halaamalla
18.15 - Vuorolipukkeiden jako alkaa
19.30 - 02.00 Henkiset laulut, Amman puhe ja vastaanotto halaamalla

Torstai 14.11.2019

8.45 - Vuorolipukkeiden jako alkaa
10.00 - 16.00 Meditaatio, Amma vastaanottaa halaamalla
17.45 Vuorolipukkeiden jako alkaa
19.00 - 02.00 Devi Bhava -juhla. Amma vastaanottaa halaamalla n. klo 21.00 alkaen.

Vuorolipukkeiden jako Amman halaukseen alkaa tuntia ennen tilaisuuksien alkua. Olemalla ajoissa varmistat lipukkeen saamisen. Iltatilaisuudet jatkuvat, kunnes kaikki lipukkeen saaneet ovat saaneet halauksen. Tilaisuudessa on tarjolla herkullista intialaistyylistä kasvisruokaa. Katso verkkoversio Amman Suomen-vierailun käsiohjelmasta.

Amman halaus, vuorolipukkeet & jonottaminen

Tietoa Amman halauksesta, vuorolipukkeista ja jonottamisesta.

Tiedustelut

Amman Suomen vierailua koskevat tiedustelut voi lähettää osoitteeseen info(a)amma.fi. Vierailun infopuhelin vastaa numerossa 041 5283 588 joka päivä klo 18.00-20.00.

Tapahtumapaikan palvelut

Kaikki tuotto Amman Suomen-vierailun yleisötilaisuuksissa tapahtuvasta myyntitoiminnasta ohjataan Amman hyväntekeväisyyshankkeisiin. Tilaisuudessa käyvät käteinen sekä yleisimmät maksukortit. Voit myös ostaa kätevän 25 euron arvoisen ruokakortin, joka käy kahvilassa, indian snack -pisteessä ja smoothie-baarissa.

Ruokailu

Herkullista intialaista kasvisruokaa on tarjolla klo 12.30–14.30 ja iltatilaisuuksissa klo 18–22.30 (tauko henkisten laulujen ja Amman puheen aikana). Tarjolla on myös maittavaa länsimaista kasvisruokaa. 

Kahvila

Kahvilatuotteita sekä kuumia ja kylmiä juomia on tarjolla kahvilassa yleisötilaisuuksien aikana.

Shakti Shakes -smoothiebaari

Herkullisia ja terveellisiä smoothiejuomia, raakakakkuja, raakasuklaatuotteita sekä pakuriteetä huippuaineksista valmistettuina!

Indian Snacks

Lajitelma herkullisia intialaisia kasvisvälipaloja ja chai-teetä on tarjolla yleisötilaisuuksien aikana.

Juomavesi

Jos mahdollista ota oma juomapullo mukaan! Tapahtumapaikan ravintola-alueelta löytyy Helsingin seudun ympäristöpalveluiden toimittama hieno hanavesibaari. Voit tuoda myös oman kuppisi teetä ja kahvia varten.

Tuotemyynti 

Tarjolla on musiikkia, kirjoja, valokuvia, luonnonkosmetiikkaa ja muita tuotteita.

Hoitopiste

Tarjolla on erilaisia hoitoja ja hierontaa kipujen ja jännitysten lievittämiseen sekä rentoutumiseen.

Astrologi 

Mahdollisuus oman henkilökohtaisen astrologisen karttasi tarkasteluun veedisen astrologian näkökulmasta. Vuorot astrologille jaetaan aamutilaisuuksissa ja iltatilaisuuksien alussa.

Info-piste 

Täältä löydät yksityiskohtaisempaa tietoa Ammasta, hänen hyväntekeväisyyshankkeistaan, opetuksistaan ja Amma-toiminnasta Suomessa. Saatavilla on tietoa myös tapahtumapaikasta, kulkuyhteyksistä ja majoituksesta. Info-pöytä toimii myös löytötavarapisteenä.

Lasten- ja nuortentila

Lastentilasta löytyy alueet perheen pienimmille ja leikki-ikäisille. Näiltä alueilta löytyy leluja, pelejä, lukemista ja mahdollisuus askarteluun. Ohjattuja tuokioita on järjestetty muutamia päivän aikana. Tarkempi aikataulu päivän ohjelmasta löytyy lastentilan seinältä.

Nuorille on varattu lastentilan vierestä oma ”sohvacorner”. Nurkkauksessa on puhelimille latausmahdollisuus. Tilasta löytyy myös lukemista ja pelejä. Lasten- ja nuortentilassa kaikki voivat osallistua yhteisen someseinän rakentamiseen omalla värityskuvalla. #ammasuomessa #someseinä kasvaa kahden päivän ajan.

Tilojen tarkoituksena on tarjota puuhaa lapsille ja nuorille. Lastenhoitopalvelu ei sisälly tilojen tarjontaan ja vastuu lapsista on vanhemmilla.

Kulkuyhteydet

Amman yleisötilaisuuksien tapahtumapaikka on Espoo Metro Areena Länsi-Tapiolassa (Urheilupuistontie 3, Espoo). Helsingin seudun liikenteen Reittiopas on hyvä apuväline sopivien liikenneyhteyksien löytämiseen.

Metrolla Helsingin rautatieasemalta

Ota Matinkylän suuntaan kulkeva metrolinja, ja jää pois Urheilupuiston pysäkillä. Sieltä on runsaan puolen kilometrin kävelymatka Metro Areenalle. Katso kävelyohjeet!

Ylimääräiset joukkoliikennevuorot

Molempina öinä on yksi lisävuoro linjalle 118N Kampin suuntaan. Lisälähdöt ohittavat Urheilupuiston pysäkin arviolta 1:48. Normaalin aikataulun mukaiset lähdöt linjalla 118N ohittavat Urheilupuiston pysäkin arviolta 23:48 ja 00:48 Kampin suuntaan ja 00:34 ja 1:34 Kauniaisten suuntaan. Metrovuorojen jälkeen liikennöivät bussilinjat (ja kaikki muutkin HSL:n joukkoliikenneyhteydet) löytyvät helpoiten reittioppaan (https://reittiopas.hsl.fi/) kautta. Metroareenan pysäkiltä liikennöi yöllä ainoastaan linja 118N, mutta läheiseltä Merituulentieltä liikennöidään myös bussia 125N.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Ota lentomasemalta I-linjan paikallisjuna Helsingin rautatieasemalle ja siirry siellä Matinkylän suuntaan kulkevaan metroon ja jää pois Urheilupuiston asemalla. Sieltä on runsaan puolen kilometrin kävelymatka Metro Areenalle. Katso kävelyohjeet!

Bussilla Espoosta 

Espoon sisäiset bussilinjat, jotka kulkevat Metro Areenan ohitse ovat 114 Tapiola (M)-Leppävaara, 115 Tapiola (M)-Mankkaa sekä 119 Tapiola-Niittykumpu.

Taksilla

Taksi Helsinki: 0100 0700 tai Taksi Kovanen: 0200 6060

Kimppakyydit

Jos haluat tarjota kyytiä tai tarvitset kyytiä Amman tilaisuuksiin Espoo Metro Areenalle, niin täytä pikaisesti tietosi ja verkkolomakkeeseen. Saat viestin kun sopiva kuski tai kyyditettävää löytyy.

Paikoitus

Espoo Metro Areenan vieressä on runsaasti maksutonta paikoitustilaa.

Majoitus

Espoo Metro Areenalla ei ole mahdollista yöpyä. Yhteistyökumppanimme Sokos Hotel Tapiola Garden (Tapionaukio 3) ja Radisson Blu Hotel Espoo (Otaranta 2) tarjoavat majoittujille -15 % alennuksen nettisivujen kautta tehdyistä varauksista, joissa on käytetty tapahtumakoodia AMMA19. Alennus on voimassa 12.-15.11.2019 ja varaukset tulee tehdä viimeistään 31.10. mennessä. Huonehinta tulee maksaa kokonaisuudessaan ennakkoon varaushetkellä, eikä huonehintaa hyvitetä peruutuksen sattuessa. 

Tapiolasta löydät myös runsaasti myös Airbnb-majoitusta. Koska Metro Areena on hyvien liikenneyhteyksien päässä, myös Espoon ja Helsingin runsas majoitustarjonta on käytettävissäsi. 

Vapaaehtoisten majoitus

Jos teet kuusi tuntia tai enemmän vapaaehtoistyötä päivässä vierailun hyväksi, voit myös kysellä majoitusta osoitteesta ammamajoitus2019(a)gmail.com