Ilmoita Amman vierailun ohjelmalehdessä!

Voisitko juuri Sinä löytää yhden ilmoittajan yleisötilaisuuksissa jaettavaan maksuttomaan ohjelmalehteen?

Onko tuttavapiirissäsi yrittäjiä, jotka haluavat kertoa esimerkiksi yrityksen toiminnasta, tulevasta tapahtumasta tai jonkin tuotteen tarjouksesta kupongilla? Tilaisuuden kohderyhmä on ainutlaatuinen. Tapahtumassa jaettava ohjelmaesite tavoittaa valtakunnallisesti merkittävän määrän ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita monista eri asioista ja myös henkisestä kasvusta tai kehon ja mielen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Voit myös itse toivottaa Amman tervetulleeksi Suomeen. Voit kirjoittaa haluamasi yksirivisen viestin esim. ”Minna toivottaa Amman lämpimästi tervetulleeksi Suomeen.” Tervehdykset julkaistaan ohjelmalehtisessä. Jätä tällöin rivi-ilmoitus, jonka hinta on 25 € (minimi) tai muu omavalintainen summa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ilmoittaa Amman vierailun yleisötilaisuuksissa jaettavassa maksuttomassa ohjelmalehdessä, joka tavoittaa noin 10 000 kävijää. Ohjelmalehden ilmoituksella tuetaan Amman Suomen vierailua, jonka tuotto menee hänen perustamansa Embracing the World -järjestön hyväntekeväisyyshankkeisiin eri puolilla maailmaa.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja ilmoitusmyynnistä antaa Minna Luostarinen: ammanminna@null.gmail.com tai 044 5663612 (tekstiviesti tai soittopyyntö).