Haluatko auttaa?

Amman tilaisuudet ovat aina maksuttomia tilaisuuteen osallistuville. Kaikki tapahtumaan liittyvä työ tehdään vapaaehtoisvoimin ja vierailun kustannukset katetaan pääosin lahjoituksilla ja ilmoitushankinnalla, sekä eri paikkakunnilla järjestetyillä jäsenten ja aktiivien toteuttamien keräysten ja tapahtumien tuotoilla. Lähes 10 000 kävijän tapahtuma on aina taloudellinen ponnistus yleishyödylliselle yhdistyksellemme. Yksittäisten ihmisten lahjoitukset ja keräykset sekä paikalliset tapahtumat ja ohjelman aikana jaettavan ohjelmalehtisen mainostuotot ovat siten tärkeitä.

Lahjoituksen tai kuukausilahjoituksen sijaan voi järjestää myös kirpputoreja tai vaikkapa jonkin pienen tapahtuman ystävien tai saman alan osaajien kanssa. Voit myös kutsua ystäviä hyväntekeväisyysillalliselle, -kahville tai Amma-kävelylle. Omaa ammattitaitoaankin tai harrastuksesta saatua osaamista voi tarjota tai vaikka kiinnittää naapurin tauluja ja ohjata tuoton Amman ohjelmakuluihin. Pienelläkin lahjoituksella voit olla mukana Amman vierailun toteuttamisessa.

Kuinka voin lahjoittaa?

Lahjoitusvaroilla tuetaan Amman 2019 Suomen vierailun järjestelykustannuksia sekä Amman lukuisia hyväntekeväisyyskohteita. Lahjoituksellasi ei kateta hallinnollisia kuluja, sillä sekä Suomen Amma-keskus ry että Amman hyväntekeväisyysverkosto Embracing the World toteuttavat toimintansa vapaaehtoisvoimin. Lue kuinka voit tehdä lahjoituksen.

Vapaaehtoistyö

"Mikään työ ei ole vähäpätöinen tai merkityksetön. Se rakkauden määrä, se sydämellisyyden määrä, jonka vuodatatte työhönne tekee, siitä merkityksellisen ja kauniin." - Amma

Amman Suomen vierailu 13.-14.11.2019 tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia vapaaehtoiseen palvelutyöhön, jonka merkityksestä henkisessä kasvussa Amma usein puhuu. Amman tilaisuudet järjestetään kokonaan vapaaehtoisvoimin ja olet lämpimästi tervetullut mukaan auttamaan sekä tilaisuuden aikana että sen valmisteluissa. Jo muutaman tunninkin työpanoksesi on arvokas! Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi täällä!

Kaipaamme apua erityisesti seuraavilla alueilla:

 • Tilaisuuksiin saapuvien ihmisten vastaanottajiksi (greeters)
 • Ravintolaan vihannesten pilkkojia, tiskaajia ja ruoan jakajia
 • Kahvilaan voileivän tekijöitä, myyjiä ja avustajia
 • Indian Snack –pisteen avustajia
 • Staff Snack –pisteen avustajia
 • Hallin somistukseen mm. mattojen levittäjiä ja kahvilan somistajia
 • Tilaisuuden rakenteiden pystyttäjiä tilaisuutta edeltävänä päivänä
 • Tuotemyyntiapulaisia
 • Kukkien myyjiä
 • Järjestyksenvalvojia
 • Kuljettajia ja pakettiautoja
 • Siivoustiimin jäseniä
 • Lasten puuhanurkan valvojia
 • Ekolajittelijoita

Ilmoittautumislomakkeen vapaaehtoistyöhön löydät täältä.

Paljon muunlaistakin tehtävää on tarjolla, joten voit kysyä, löytyisikö juuri sinulle sopiva tehtävä, jos mikään yllä mainituista ei vastaa toiveitasi. 

Ilmoita Amman vierailun ohjelmalehdessä

Voisitko juuri Sinä löytää yhden ilmoittajan yleisötilaisuuksissa jaettavaan maksuttomaan ohjelmalehteen? Onko tuttavapiirissäsi yrittäjiä, jotka haluavat kertoa esimerkiksi yrityksen toiminnasta, tulevasta tapahtumasta tai jonkin tuotteen tarjouksesta kupongilla? Tilaisuuden kohderyhmä on ainutlaatuinen. Tapahtumassa jaettava ohjelmaesite tavoittaa valtakunnallisesti merkittävän määrän ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita monista eri asioista ja myös henkisestä kasvusta tai kehon ja mielen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Lue lisää!

Tavaralahjoitukset

Voit tukea Amman vierailun toteutumista myös antamalla tai keräämällä tavaralahjoituksia. Tavara- ja tarvikelahjoitukset (muut kuin kahvilan myyntituotteet) otamme mieluiten vastaan suuremmissa erissä.

Tarvitsemme mm:

 • Kukkia
 • Kahvilaan ja ravintolaan lautasia, mukeja ja aterimia
 • Vihanneksia ja muita ruokatarvikkeita
 • Kahvilaan leivonnaisia, voileipätarvikkeita ja juomia

 

Tavara- ja tarvikelahjoituksista voit olla yhteydessä pääkoordinaattoriin Kirsi Saloon sähköpostitse prana.salo@null.gmail.com tai puhelimitse 0400 525005 perjantaisin klo 17-20.

Leivo tai lahjoita kahvilaan

Voit myös tuoda mukanasi suoraan lahjoituksen kahvilaan myytäväksi (tarkka tuoteseloste oltava tarralla kiinnitettynä) tai hedelmiä ja kukkia myytäväksi kukkapisteissä. Kahvilaan tuotavista tarjottavista voit ilmoittaa täällä.

Luvat

Poliisihallitus on 13.9.2018 myöntänyt Suomen Amma-keskus ry:lle rahankeräyksluvan numero RA/2018/801. Lupa on voimassa 31.12.2020 asti koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään Intiassa toimivan Mata Amritanandamayin (Amman) M.A.Math – järjestön (Embracing the World)  hyväntekeväisyyshankkeisiin eri puolilla maailmaa, sekä Amman Suomeen kohdistuvien vierailujen yhteydessä järjestettävien hyväntekeväisyystilaisuuksien järjestelykustannuksiin vuosina 2019-2020.