Amma vierailee Suomessa marraskuussa 2019

Amman tämän vuoden Suomen vierailun ajankohta on varmistunut! Amma saapuu Suomeen osana Euroopan-kiertuettaan 13.-14.11.2019. Tapahtumapaikka on Espoo Metro Areena (Urheilupuistontie 3, Espoo). 

Tiedustelut Amman vierailusta:

  • info(a)amma.fi

  • 041 5283 588 (soittoaika joka päivä klo 18.00-20.00)

Haluatko osallistua tilaisuuden toteuttamiseen? Linkki vapaaehtoistyölomakkeeseen löytyy täältä.

Aikataulu, kulkuyhteydet & majoitus

Amman Suomen vierailun yleisötilaisuudet järjestetään 13.-14.11.2019. Paikkana on Espoo Metro Areena Länsi-Tapiolassa. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Katso tilaisuuksien aikataulu sekä tiedot kulkuyhteyksistä ja majoituksesta.

Amman halaus, vuorolipukkeet ja jonotus

Kun BBC kysyi Ammalta, miksi hän halaa ihmisiä, Amma vastasi: “Se on sama kuin kysyisi joelta, miksi se virtaa? Se virtaa vain, koska joen luonto on virrata. Samoin on Amman luonto – ilmaista äidin rakkautta lapsiaan kohtaan.” Tämä ainutlaatuinen rakkauden ilmaisu tunnetaan Amman darshanina.

Halaukseen päästäksesi tarvitset tapahtumapaikalla jaettavan vuorolipukkeen. Tietyt erityisryhmät päävevät Amman halaukseen jonottamatta.

Tietoa Amman halauksesta, lipukkeista sekä jonottamisesta

Tee lahjoitus vierailun kustannuksiin!

Amman Suomen-vierailun tilaisuudet ovat maksuttomia, ja ne toteutetaan talkoovoimin. Kustannukset katetaan pääsosin lahjoituksilla, ja siksi pienikin taloudellinen tukesi on tervetullutta. Lue lisää!

Lahjoita MobilePay -mobiilisovelluksella

Se käy näin: avaa MobilePay ja näppäile summa jonka haluat lahjoittaa. Merkitse vastaanottajaksi numero 60808 ja viimeistele lahjoituksesi.

Lahjoitukset luottokortilla

Lahjoita

Lahjoitukset pankkitilille

Tilin nimi: Suomen Amma-keskus ry
FI32 1572 3000 3344 58
Viite: 1012