Amman viesti koronatilanteesta

Amman Guru Purnima viesti 2020 suomeksi(ote) 

Amman suomeksi tekstitetty videoviesti (4.4.) koronakriisistä löytyy TÄÄLTÄ!

Amma on puhunut julkisesti koronakriisistä useita kertoja. Amman 9.4.2020 aiheesta pitämä suomennettu puhe löytyy  täältä.

Amman 10.5.2020 pitämä videopuhe suomenkielisine käännöksineen, 7:ssä osassa esitettynä on  täällä

Amman 23.3.2020 pitämä tiiviimpi viesti samasta aiheesta löytyy suomennettuna täältä.

Amman hyväntekeväisyys koronan uhreille

V. 2020 Amma aloitti Embracing The World -järjestönsä kautta  laajan hyväntekeväisyystyön koronaviruksen aiheuttaman taudin uhrien tukemiseksi. Amma on lahjoittanut 1,6 miljoona euroa vastaavan summan Covid-19 -taudin vastaiseen kamppailuun Intiassa. Lisäksi Amman AIMS-sairaala hoitaa kaikki koronaan sairastuneet maksutta. Voit osallistua lahjoittamalla ja hankkimalla esim. seuraavia:

  • Amman Bhajaneita 2020 ja 2021 on nyt tilattavissa digitaalisena, myös suomenkielisiä The Amma Shopista

  • Amman Valkoisten kukkien meditaatio maailman rauhan ja harmonian  lisäämiseksi  Amazonista digitaalisena suomeksi.

  • Vuonna 2019 julkistettu teos Sw. Ramakrishnanda Puri: Amritashtakam sekä e-kirjana että paperiversiona Amazon-verkkokaupassa.

  • Tai voit osallistua Amrita Virtual Academyn  kursseille!

  • Myös Amrita Silent Retreats retriiitteihin osallistumalla voit auttaa hyväntekeväisyyttä

Amman videoita

Amman 68v. syntymäpäivän Amrita Varsham 68  27.9.2021 ohjelma suomeksi

Amman v. 2020 syntymäpäiväviesti, video englanninkielisillä teksteillä, täällä.

Amman toivomuksesta v.2020 hänen syntymäpäiväänsä 27.9. vietettiin  osallistumalla kukin tahoillaan rukouspäivään One World, One Prayer josta Swamiji Amritaswarupananda antoi tiedotteen, tässä suomeksi Ohjelmassa oleva  Mrtyunjaya Mantra 108-kertaa äänitiedostona ja tekstinä.

Amman videoviesti kansainvälisenä joogapäivänä 21.6.2020 löytyy täältä ja puhe täältä..

Amman suomenkielisin tekstein varustettu puhe koronatilanteesta

Video Amman 9.4.2020 koronapandemiasta pitämästä puheesta suomenkielisillä tekstityksillä löytyy täältä.

Amman videopuhe 10.5. suomenkielisine teksteineen 7:ssä osassa esitettynä on täällä

Kaikki Amman koronatilannetta koskevat puheet

Amman ohjattu meditaatio maailmanrauhan puolesta

Videosarja From Amma´s heart sisältää Amman n. 5 minuutin pituisia kauniisti kuvitettuja opetusvideoita, näissä on suurimmassa osassa myös suomenkielinen tekstitys, kts. asetukset-.> tekstityset-->suomi

Amrit Ganga videosarja kuvaa Amman darshaneita, Amman satsangeja ja bhajaneita, katso täällä

Amrit Ganga Speciials sarja alkoi v. 2021, videoissa on suomenkieliset teksti: katso täällä

Livetapahtumat

Online tapahtumia on lisätty toimintakalenteriin 

Kaikki Amrita Varsham 68 online tapahtumat 25.9.-27.9. Amritapurin ashramista tulevat tapahtumat voit katsoa täältä

Amman julkinen live-lähetys Amritapurista tulee n. kerran kuussa yleensä lauantaisin. Seuraava julkinen livelähetys on Amman 68-v. syntymäpäivänä  27.9. klo `1.30 yöllä alkaen, kts. ohjelma  Katsominen vaatii rekisteröitymisen/kirjautumisen.  Lähetys tulee  sivulle: live.amma.org, jossa myös rekisteröidytään ( kts. ohjeet suomeksi). Kesto noin neljä tuntia. Lähetykset ovat ilmaisia, mutta voit osallistua  lahjoittamalla Amman hyväntekeväisyyteen täällä

Kaikki Amrita Varsham 68 ohjelmat täällä, myös Pohjois-Amerikan henkisten oppilaiden ohjelma YouTubessa alkaen klo 20.

  Päivittäisiä ja viikottaisia henkisiä harjoituksia livelähetyksinä Suomesta ja koko maailmasta (satsangit, valkoisten kukkien meditaatiot, Archanat, Om Lokaha Samastaha Sukhino Bhavantu -mantratoistot jne.) Liittymislinkit ja muuta tietoa löydät tästä aikataulusta esim, Amma UK.n White flower meditation, tulee joka päivä zoomin kautta ja Kuopion satsang ryhmän archana klo 6.00 arkisin ja klo 10.00 sunnuntaisin, valkoiset kukat suomeksi arkisin klo 17.00 ja sunnuntaisin klo 16.30 sekä lokaha mantra 108 kertaa klo 20.00 tämän zoom-linkin kautta Helsingin satsang-ryhmän videokanavan tilaamalla saat tiedon live-läheyksistä, joita on sunnuntaisin klo 17-, tai 18-20 ja perjantaisin klo 19-21.

Swami Poornamritananda Purin online satsang-sarja Goddes Lalita Parameswari - The Embodiment of Cosmic Beauty  Amritapurista sunnuntaisin klo 12.30. Lisätietoa ja rekisteröityminen täällä. Kun rekisteröidyt saat myös aikaisemmat satsangit käyttöösi. Järjestäjä on Amriteswari Society, Singapore..

Virtual IAM-meditation MA Center DC viikoittaisia ohjelmia, ajat sikäläisiä paikallisia:

Amrita tarjontaa: 

Amrita Silent Retreats: Uusia retriittejä on julkistettu, mm. 9-pvän retriitti heinäkuun 9.-18. pvä ja monia muita., Katso lisää täällä,.

Amrita Virtual Academy   tarjoaa  musiikin, taiteen, luomuviljelyn, malajalaminkielen  ja monen muun alan online-kursseja ja uutena kurssina alkaa Healthy Body- Healthy Mind-kurssi, jossa yhtenä vetäjänä on suomalainen Matti Rajakylä. Katso kurssien esittelyt täältä.Kurssit ovat käytössäsi useampia kuukausia, yleensä   6 kk.-12  kk...  Myös  retriitteja: 1.5.-2.5. Sw. Atmanandan Bhakti retriitti, joka on käytössäsi 100 tuntia ja mm.  mantra japa sadhana retriitti level 1 ja 2 on julkistettu.  Sw. Atmananda Puri on retriitin vetäjänä. Ne saat käyttösi, kun rekisteröidyt niihin. Voit aloittaa   sinulle sopivana ajankohtana ja level1 on käytössäsi 48 tuntia tai level 2 100 tuntia.Tarjolla on myös yhden päivän mittainen kiitollisuusretriitti, Sw. Dayamritananda Puri, Sw. Shantamritananda Puri ja Br. Ramanand Ch.

Amrita-joogaa: Amrita-joogan  online-joogatunnit löytyvät tästä kalenterista

Amrita Puja: täällä voit tutustua ja tilata Pujia

 

Livelähetyksiä, edelleen nähtävissä: 

Amman puheiden suomennoksia ja hänen oppilaidensa  videopuheiden suomennoksia (uusi lisätty 3. 9.) löydät täältä  videolinkkeineen.Tiivistelmät opetuspuheista löytyvät täältä (Sw. Shubamritananda Purin satsang 23.05.21  lisätty  31.5..2021)

Sw. Amritaswarupandanda Purin retriitti 29.5.-30.5.: Learn to Surrender and be Fearless, alkaa Homa-tuliseremonialla, joka on katsottavissa ilmaiseksi, katso lisää. Retriitin videot ovat nähtävissä kuukauden ajan!

Amman syntymäpäivän One World-One Prayer video San Ramonista on nähtävissä täällä. Kesto n. 10 tuntia, sisältää Pada Pujan ja paljon sadhanaa, bhajaneita, Amrita joogaa, devoteiden esittelyjä ja Usan Amma-keskusten esittelyä mm.

Amman pitkäaikaisten oppilaiden kuten Swami Amritaswarupanandan ja Swami Shubamritanandan   livelähtyksenä pitämiä opetusvideoita sekä tulevien videopuheiden  aikaulut löydät täältä.

Sw. Shantamritananda Purin 9.1. pitämä kysymys- ja vastaus satsang, sisältää myös archanan, meditaatiota ja bhajaneita. Chigacon MA-Center 

Swami Dayamritananda Purin  pitämän luentosarjan Srimad Bhagavatam SR Class videot on edelleen nähtävissä, .  Nämä jatkuvat viikoittain ja näet YouTube-linkit kirjautumalla MA Center San Ramonin kanavalle. Näissä on luennon lisäksi myös lyhyt meditaatio ja bhajaneita. 

Karthika Puja 29,11. Br. Ramananda Ch. ja Sw. Dayamritananda Puri (kesto 2h 20 min) täällä

Lauantaina 14.11. klo 02-4.30  (voi katsoa myöhemminkin) Diwali Sw. Dayamritananda Purin kanssa ja Vedic Maha Lakshmi Puja: Suora linkki videoon.

Swami Dayamritananda Purin 12.7. pitämä live satsang San Ramonista-

Sunnuntaina 26.7. tuli Swamiji Amritaswarupanandan puhe AYUDH:lle,katso täällä. Satsangista julkaistu teksti: Swami Amritaswarupananda esittelee 9 sisäistä muutosta (suomeksi), jotka ihmiskunnan on tehtävä COVID-19 herättämänä. 

Virtual Navaratri  Pujia San Ramonin ashramista 17.10.-25.10. Tapahtumat ovat San Ramonin Youtube-kanavalla 

Scriptural Discussion - Lalita Sahasranama Br. Ramananda Ch. 50 videota