Amman viestejä ja toimintaa koronatilanteessa

 Amrita Sree- vuosittainen avustenjako Amritapurissa 16. kerran 18.12.2021, tällä kertaa jaettiin elintarvikkeita ym. Covid-19 apua, katso video. Projekti jatkuu vuoden 2022 puolella.

Amma on aloittanut 11/2021 Intian maaseudulla uuden vanhojen vaatteiden kierrätys- ja koulutusohjelman Vastra Chakran, josta voi lukea lisää täältä. Mukana myös selventävät kuvatekstit!

Amman Guru Purnima viesti 2021 (englanniksi)

Amman Guru Purnima viesti 2020 suomeksi(ote) 

Amman suomeksi tekstitetty videoviesti (4.4.) koronakriisistä löytyy TÄÄLTÄ!

Amma on puhunut julkisesti koronakriisistä useita kertoja. Amman 9.4.2020 aiheesta pitämä suomennettu puhe löytyy  täältä.

Amman 10.5.2020 pitämä videopuhe suomenkielisine käännöksineen, 7:ssä osassa esitettynä on  täällä

Amman 23.3.2020 pitämä tiiviimpi viesti samasta aiheesta löytyy suomennettuna täältä.

Amman hyväntekeväisyys koronan uhreille

V. 2020 Amma aloitti Embracing The World -järjestönsä kautta  laajan hyväntekeväisyystyön koronaviruksen aiheuttaman taudin uhrien tukemiseksi. Amma on lahjoittanut 1,6 miljoona euroa vastaavan summan Covid-19 -taudin vastaiseen kamppailuun Intiassa. Amrita Sree antaa taloudellista apua Covid-19:n vuoksi kärsineille v. 2021 ja 2022. Lisäksi Amman AIMS-sairaala hoitaa kaikki koronaan sairastuneet maksutta. Voit osallistua lahjoittamalla ja hankkimalla esim. seuraavia:

  • Amman Bhajaneita 2020 ja 2021 on nyt tilattavissa digitaalisena, myös suomenkielisiä The Amma Shopista

  • Amman Valkoisten kukkien meditaatio maailman rauhan ja harmonian  lisäämiseksi  Amazonista digitaalisena suomeksi.

  • Vuonna 2019 julkistettu teos Sw. Ramakrishnanda Puri: Amritashtakam sekä e-kirjana että paperiversiona Amazon-verkkokaupassa.

  • Tai voit osallistua Amrita Virtual Academyn  kursseille!

  • Myös Amrita Silent Retreats retriiitteihin osallistumalla voit auttaa hyväntekeväisyyttä

Amman toimintaa ja videoita

Amma on aloittanut Intian maaseudulla uuden vanhojen vaatteiden kierrätys- ja koulutusohjelman Vastra Chakran, josta voi lukea lisää täältä. Mukana myös selventävät kuvatekstit!

Amman syntymäpäiväviesti 2021, lue täältä 

AmritGanga Season 2 soittolista sisältää jo 37  (9.1.2022) videota, joissa on suomenkieliset tekstit .Videoissa Amma pitää satsangin, laulaa bhajanin ja antaa darshania vieraillessaan eri puolella maailmaa. Amma Suomessa 2017 näkyy jaksossa 28. Katso kaikki videot täältä!

Amman videoviesti kansainvälisenä joogapäivänä 21.6.2020 löytyy täältä ja puhe täältä..

Amman suomenkielisin tekstein varustettu puhe koronatilanteesta

Video Amman 9.4.2020 koronapandemiasta pitämästä puheesta suomenkielisillä tekstityksillä löytyy täältä.

Amman videopuhe 10.5. suomenkielisine teksteineen 7:ssä osassa esitettynä on täällä

Kaikki Amman koronatilannetta koskevat puheet

Amman ohjattu meditaatio maailmanrauhan puolesta

Videosarja From Amma´s heart sisältää Amman n. 5 minuutin pituisia kauniisti kuvitettuja opetusvideoita, näissä on suurimmassa osassa myös suomenkielinen tekstitys, kts. asetukset-.> tekstityset-->suomi. Kausi 2 -Season 2 videot löytyvät täältä (2022)

Amrit Ganga videosarja kuvaa Amman darshaneita, Amman satsangeja ja bhajaneita, katso täällä 
Amrit Ganga Specials sarja alkoi v. 2021, videoissa on suomenkieliset teksti: katso täällä 
 Amrit Ganga Season 3, katso täällä (v. 2022)

Livetapahtumat

Online tapahtumia on lisätty toimintakalenteriin 

Päivittäisiä ja viikottaisia henkisiä harjoituksia livelähetyksinä Suomesta ja koko maailmasta (satsangit, valkoisten kukkien meditaatiot, Archanat, Om Lokaha Samastaha Sukhino Bhavantu -mantratoistot jne.) .löytyy kyseisen maan youtube-kanavalta sekä myös Amma.fi-toimintakalenterista. Kuopion satsang ryhmän archana klo 6.00 arkisin ja klo 10.00 sunnuntaisin, Om lokaha mantra 108 kertaa klo 20.00 tämän zoom-linkin kautta. Helsingin satsang-ryhmän videokanavan tilaamalla saat tiedon live-satsangeista, joita on sunnuntaisin klo 17-, tai 18-20.Perjantaisin klo 19-21 satsang on Shantissa pelkästään.

Swami Purnamritananda Purin online satsang-sarja Goddes Lalita Parameswari - The Embodiment of Cosmic Beauty  Amritapurista sunnuntaisin klo 12.30. Lisätietoa ja rekisteröityminen täällä.  Järjestäjä on Amriteswari Society, Singapore..

 

Amrita tarjontaa: 

Amrita Silent Retreats:  online, katso tietoja  retriiteistä  täältä!

Amrita Virtual Academy   tarjoaa  musiikin, taiteen, luomuviljelyn, malajalaminkielen  ja monen muun alan online-kursseja ja retriittejä . Katso kurssien esittelyt täältä.Kurssit ovat käytössäsi useampia kuukausia, yleensä   6 kk.-12  kk...  Myös  retriitteja:   Sw. Atmananda Purin sadhana retriittejä, uusimpana Ashta Sadhana retriitti. Ne saat käyttösi, kun rekisteröidyt niihin ja ne ovat käytössäsi joitakin päiviä kurssista riippuen.Tarjolla on myös yhden päivän mittainen kiitollisuusretriitti, Sw. Dayamritananda Puri, Sw. Shantamritananda Puri ja Br. Ramanandamrita Ch. Tarjontaa tulee koko ajan lisää, seuraa sivuja!

Amrita-joogaa: Amrita-joogan  online-joogatunnit löytyvät tästä kalenterista

Amrita Puja: täällä voit tutustua ja tilata Pujia

 

Livelähetyksiä, edelleen nähtävissä: 

Pohjois-Amerikan swamien johdolla Amman 68v. syntymäpäivän viettoa  27.9.2021

Amman puheiden suomennoksia ja hänen oppilaidensa  videopuheiden suomennoksia  löydät täältä  videolinkkeineen.Tiivistelmät opetuspuheista löytyvät täältä (Sw. Shubamritananda Purin satsang 23.05.21  lisätty  31.5..2021)

Amman syntymäpäivän One World-One Prayer video San Ramonista on nähtävissä täällä. Kesto n. 10 tuntia, sisältää Pada Pujan ja paljon sadhanaa, bhajaneita, Amrita joogaa, devoteiden esittelyjä ja Usan Amma-keskusten esittelyä mm.

Amman pitkäaikaisten oppilaiden kuten Swami Amritaswarupanandan ja Swami Shubamritanandan   livelähetyksinä pitämiä opetusvideoita löydät täältä.

Sw. Shantamritananda Purin 9.1.2021  pitämä kysymys- ja vastaus satsang, sisältää myös archanan, meditaatiota ja bhajaneita. Chigacon MA-Center 

Swami Dayamritananda Purin  pitämän luentosarjan Srimad Bhagavatam SR Class videot on edelleen nähtävissä, .  Nämä jatkuvat viikoittain ja näet YouTube-linkit kirjautumalla MA Center San Ramonin kanavalle. Näissä on luennon lisäksi myös lyhyt meditaatio ja bhajaneita. 

Swami Dayamritananda Purin 12.7. pitämä live satsang San Ramonista-

Sunnuntaina 26.7. tuli Swamiji Amritaswarupanandan puhe AYUDH:lle,katso täällä. Satsangista julkaistu teksti: Swami Amritaswarupananda esittelee 9 sisäistä muutosta (suomeksi), jotka ihmiskunnan on tehtävä COVID-19 herättämänä. 

Scriptural Discussion - Lalita Sahasranama Br. Ramananda Ch.  useita videota