Amman viesti koronatilanteesta

Katso alempaa kohdasta Livelähetykset online-tarjontaa: henkisiä harjoituksia, Amman ptikäaikaisten oppilaiden henkisiä puheita ja Amrita-otsikolla olevia erilaisia  koulutusmahdollisuuksia, Silent Retreatteja ja astrologista konsultaatiota. Löydät myös puheiden käännöksiä ja edelleen nähtävissä olevien opetusten videolinkkejä.

Amman Guru Purnima viesti 2020 suomeksi(ote)

Amman suomeksi tekstitetty videoviesti (4.4.) koronakriisistä löytyy TÄÄLTÄ!

Amma on puhunut julkisesti koronakriisistä useita kertoja. Amman 9.4.2020 aiheesta pitämä suomennettu puhe löytyy  täältä.

Amman 10.5. pitämä videopuhe suomenkielisine käännöksineen, 7:ssä osassa esitettynä on  täällä

Amman 23.3.2020 pitämä tiiviimpi viesti samasta aiheesta löytyy suomennettuna täältä.

 

 Amman hyväntekeväisyys koronan uhreille

Amma on Embracing The World -järjestönsä kautta aloittanut laajan hyväntekeväisyystyön koronaviruksen aiheuttaman taudin uhrien tukemiseksi. Amma on lahjoittanut 1,6 miljoona euroa vastaavan summan Covid-19 -taudin vastaiseen kamppailuun Intiassa. Lisäksi Amman AIMS-sairaala hoitaa kaikki koronaan sairastuneet maksutta. Voit osallistua lahjoittamalla!


Amman videoita

Amman viesti kansainvälisenä joogapäivänä 21.6.2020 löytyy täältä.

Amman suomenkielisin tekstein varustettu puhe koronatilanteesta

Video Amman 9.4.2020 koronapandemiasta pitämästä puheesta suomenkielisillä tekstityksillä löytyy täältä.

Amman videopuhe 10.5. suomenkielisine teksteineen 7:ssä osassa esitettynä on täällä

Kaikki Amman koronatilannetta koskevat puheet

Amman ohjattu meditaatio maailmanrauhan puolesta

Videosarja From Amma´s heart sisältää Amman n. 5 minuutin pituisia kauniisti kuvitettuja opetusvideoita

Amrit Ganga videosarja kuvaa Amman darshaneita, Amman satsangeja ja bhajaneita, katso täällä

Livelähetykset

Online tapahtumia on lisätty toimintakalenteriin

Päivittäisiä ja viikottaisia henkisiä harjoituksia livelähetyksinä Suomesta ja koko maailmasta (satsangit, valkoisten kukkien meditaatiot, Archanat, Om Lokaha Samastaha Sukhino Bhavantu -mantratoistot jne.) Liittymislinkit ja muuta tietoa löydät tästä aikataulusta

Amman puheiden suomennoksia ja hänen oppilaidensa  videopuheiden suomennoksia (uusi lisätty 3. 9.) löydät täältä  videolinkkeineen.Tiivistelmät opetuspuheista löytyvät täältä.

Amman live-lähetykset Amritapurista jatkuvat  lauantaina   klo 14.30  Katsominen vaatii rekisteröitymisen/kirjautumisen.  Lähetys tulee  sivulle: live.amma.org, jossa myös rekisteröidytään (ohjeet suomeksi). Kesto noin neljä tuntia. 

Lähetykset ovat ilmaisia, mutta voit osallistua  lahjoittamalla Amman hyväntekeväisyyteen täällä

Swami Purnamritananda Purin online satsang Amritapurista sunnuntaisin klo 12.30. Lisätietoa ja rekisteröityminen täällä. Järjestäjä on Amriteswari Society, Singapore. 

Amrita Silent Retreats:Tämä  4:n viikonlopun  pituinen jakso 25.7.-17.8.on päättynyt. Kuukauden mittaisen kokopäiväinen retriitti 25.8.-22.9. on myös päättymässä. Rekisteröidy. täällä, josta löydät myös lisätietoa mahdollisista uusista retriiteistä. 

Amrita Virtual Academy   tarjoaa  musiikin, taiteen, luomuviljelyn, malajalaminkielen  ja monen muun alan online-kursseja . Katso tulossa olevien kurssien esittelyt täältä.Kurssit ovat käytössäsi helmikuun 15. päivään asti.

Astrologista konsultaatiota ja Amrita-joogaa löytyy täältä:

Amman pitkäaikaisten oppilaiden kuten Swami Amritaswarupanandan ja Swami Shubamritanandan  livelähtyksenä pitämiä opetusvideoita sekä tulevien videopuheiden  aikaulut löydät täältä.

 Aiemmin tulleita livelähetyksiä, jotka ovat edelleen nähtävissä:

 

Swami Dayamritananda Purin 12.7. pitämä live satsang San Ramonista-

Sunnuntaina 26.7. tuli Swamiji Amritaswarupanandan puhe AYUDH:lle, kaikki ovat tervetulleita katsomaan, täällä Ja sieltä seuraava teksti: Swami Amritaswarupananda esittelee 9 sisäistä muutosta (nyt suomeksi), jotka ihmiskunnan on tehtävä COVID-19 herättämänä. 

Swami Dayamritananda Purin  pitämän luentosarjan Srimad Bhagavatam SR Class videot on edelleen nähtävissä, ensimmäinen  4.8. jakso näkyy YouTubessa  Jakso 2 näkyy täältä ja jakso 3 täällä.  Neljäs jakso 2.9. nähtävissä täällä ja 5.osa on nähtävissä täällä .Näissä on luennon lisäksi myös lyhyt meditaatio ja bhajaneita. 

BALA Krishna Puja- ceremony for Baby Krishna. Sw. Dayamritananda Puri antaa ensin henkisen puheen, sen jälkeen hän suorittaa pujan ja jatkaa bhajaneilla.
Youtube linkki: https://youtu.be/0Qi0QdtWy9g

Lisätietoa muista San Ramonin ashramin livelähetyksistä täältä  

Bhagavad Gita 2 V47-48 Swami Shantamritananda Puri kanssa  Youtubessa