Amman viesti koronatilanteesta

Amman Guru Purnima viesti 2020 suomeksi(ote) 

Amman suomeksi tekstitetty videoviesti (4.4.) koronakriisistä löytyy TÄÄLTÄ!

Amma on puhunut julkisesti koronakriisistä useita kertoja. Amman 9.4.2020 aiheesta pitämä suomennettu puhe löytyy  täältä.

Amman 10.5. pitämä videopuhe suomenkielisine käännöksineen, 7:ssä osassa esitettynä on  täällä

Amman 23.3.2020 pitämä tiiviimpi viesti samasta aiheesta löytyy suomennettuna täältä.

Tukipuhelin

Koska Suomen koronatilanne on pahentunut ja lyhenevä päivä myös usein koettelee jaksamista, niin Amman tukipuhelin avataan uudelleen, aluksi kerran viikossa ja tarvittaessa lisätään aikoja.

Soittoaika tukipuhelimeen  041 528 3588 keskiviikkoisin klo 12-13.
Puhelimeen vastaa mielenterveystyön ammattilainen Puhelut ovat luottamuksellisia

.

 

 Amman hyväntekeväisyys koronan uhreille

Amma on Embracing The World -järjestönsä kautta aloittanut laajan hyväntekeväisyystyön koronaviruksen aiheuttaman taudin uhrien tukemiseksi. Amma on lahjoittanut 1,6 miljoona euroa vastaavan summan Covid-19 -taudin vastaiseen kamppailuun Intiassa. Lisäksi Amman AIMS-sairaala hoitaa kaikki koronaan sairastuneet maksutta. Voit osallistua lahjoittamalla ja hankkimalla esim. seuraavia:

  • Amman Bhajaneita 2020 on nyt tilattavissa digitaalisena, myös suomenkielisiä The Amma Shopista

  • Amman Valkoisten kukkien meditaatio maailman rauhan ja harmonian  lisäämiseksi  Amazonista digitaalisena suomeksi.

  • Vuonna 2019 julkistettu teos Sw. Ramakrishnanda Puri: Amritashtakam sekä e-kirjana että paperiversiona Amazon-verkkokaupassa.

  • Tai voit osallistua Amrita Virtual Academyn  kursseille!

Amman videoita

Amman syntymäpäiväviesti, video englanninkielisillä teksteillä, täällä.

Amman toivomuksesta tänä vuonna hänen syntymäpäiväänsä 27.9. vietettiin  osallistumalla kukin tahoillaan rukouspäivään One World, One Prayer josta Swamiji Amritaswarupananda antoi tiedotteen, tässä suomeksi Ohjelmassa oleva  Mrtyunjaya Mantra 108-kertaa äänitiedostona ja tekstinä.

Amman videoviesti kansainvälisenä joogapäivänä 21.6.2020 löytyy täältä ja puhe täältä..

Amman suomenkielisin tekstein varustettu puhe koronatilanteesta

Video Amman 9.4.2020 koronapandemiasta pitämästä puheesta suomenkielisillä tekstityksillä löytyy täältä.

Amman videopuhe 10.5. suomenkielisine teksteineen 7:ssä osassa esitettynä on täällä

Kaikki Amman koronatilannetta koskevat puheet

Amman ohjattu meditaatio maailmanrauhan puolesta

Videosarja From Amma´s heart sisältää Amman n. 5 minuutin pituisia kauniisti kuvitettuja opetusvideoita

Amrit Ganga videosarja kuvaa Amman darshaneita, Amman satsangeja ja bhajaneita, katso täällä

Livelähetykset

Online tapahtumia on lisätty toimintakalenteriin 

Amman live-lähetys Amritapurista yleensä lauantaisin klo 13.30  Katsominen vaatii rekisteröitymisen/kirjautumisen.  Lähetys tulee  sivulle: live.amma.org, jossa myös rekisteröidytään (ohjeet suomeksi). Kesto noin neljä tuntia.Lähetykset ovat ilmaisia, mutta voit osallistua  lahjoittamalla Amman hyväntekeväisyyteen täällä

Virtual Navaratri  Pujia San Ramonin ashramista 17.10.-25.10. Lisätietoa löytyy täältä.  Tapahtumat ovat San Ramonin Youtube-kanavalla ja on suositeltavaa tilata kanava, niin live-lähetykset tulevat näkyviin. Nämä videot myös jäävät nähtäville.

Sw. Shubamritananda Purin Amman syntymäpäiväsatsang, Amma UK järjestää uudelleen streemauksen 27.11. klo 20.00. Rekisteröidy tapahtumaan saadaksesi zoom-linkin. 

Päivittäisiä ja viikottaisia henkisiä harjoituksia livelähetyksinä Suomesta ja koko maailmasta (satsangit, valkoisten kukkien meditaatiot, Archanat, Om Lokaha Samastaha Sukhino Bhavantu -mantratoistot jne.) Liittymislinkit ja muuta tietoa löydät tästä aikataulusta

Swami Purnamritananda Purin online satsang Amritapurista sunnuntaisin klo 11.30. Lisätietoa ja rekisteröityminen täällä. Järjestäjä on Amriteswari Society, Singapore..01.11.. jatkuu Navaratri Festival-aihe

Amrita tarjontaa: 

Amrita Silent Retreats:Tämä  4:n viikonlopun  pituinen jakso 25.7.-17.8.on päättynyt. Kuukauden mittaisen kokopäiväinen retriitti 25.8.-22.9. on myös päättynyt. Rekisteröidy. täällä, josta löydät myös lisätietoa mahdollisista uusista retriiteistä. 

Amrita Virtual Academy   tarjoaa  musiikin, taiteen, luomuviljelyn, malajalaminkielen  ja monen muun alan online-kursseja . Katso tulossa olevien kurssien esittelyt täältä.Kurssit ovat käytössäsi helmikuun 15. päivään asti ja uudet n. vuoden..

Astrologista konsultaatiota ja Amrita-joogaa ja muuta online-tarjontaa löytyy täältä: Amrita-joogan  online-joogatunnit löytyvät tästä kalenterista

Amman pitkäaikaisten oppilaiden kuten Swami Amritaswarupanandan ja Swami Shubamritanandan  livelähtyksenä pitämiä opetusvideoita sekä tulevien videopuheiden  aikaulut löydät täältä.

Livelähetyksiä, edelleen nähtävissä: 

Amman puheiden suomennoksia ja hänen oppilaidensa  videopuheiden suomennoksia (uusi lisätty 3. 9.) löydät täältä  videolinkkeineen.Tiivistelmät opetuspuheista löytyvät täältä.

Swami Dayamritananda Purin 12.7. pitämä live satsang San Ramonista-

Sunnuntaina 26.7. tuli Swamiji Amritaswarupanandan puhe AYUDH:lle, kaikki ovat tervetulleita katsomaan, täällä Ja sieltä seuraava teksti: Swami Amritaswarupananda esittelee 9 sisäistä muutosta (nyt suomeksi), jotka ihmiskunnan on tehtävä COVID-19 herättämänä. 

Amman syntymäpäivän One World-One Prayer video San Ramonista on nähtävissä täällä. Kesto n. 10 tuntia, sisältää Pada Pujan ja paljon sadhanaa, bhajaneita, Amrita joogaa, devoteiden esittelyjä ja Usan Amma-keskusten esittelyä mm.

Swami Dayamritananda Purin  pitämän luentosarjan Srimad Bhagavatam SR Class videot on edelleen nähtävissä, ensimmäinen  4.8. jakso näkyy YouTubessa  Jakso 2 näkyy täältä ja jakso 3 täällä.  Neljäs jakso 2.9. nähtävissä täällä ja 5.osa on nähtävissä täällä .Katso 6.osa täällä , osa 7 täälläosa 8 ja osa 9. Näissä on luennon lisäksi myös lyhyt meditaatio ja bhajaneita. 

Lisätietoa muista San Ramonin ashramin livelähetyksistä täältä  

Bhagavad Gita 2 V47-48 Swami Shantamritananda Puri kanssa  Youtubessa