Amman Suomen vierailun ohjelma 2017

Amman Suomen vierailun yleisötilaisuudet järjestetään 1.-2.12.2017 Fat Pipe Centerissä Helsingin Myllypurossa (osoite: Arena Center Myllypuro, Alakiventie 2). Katso kartta. Vapaa pääsy! 

Perjantai 1.12.2017

klo 10 - 16 Amma vastaanottaa halaamalla (darshan)
klo 19.30 – n. 02 Henkiset laulut, Amman puhe ja vastaanotto halaamalla (darshan)

Lauantai 2.12.2017

klo 10 - 16 Meditaatio. Amma vastaanottaa halaamalla (darshan)
klo 19.00 – n. 02 Devi Bhava –juhla. Amma vastaanottaa halaamalla noin klo 20.30 alkaen. Mahdollisuus saada Ammalta mantra meditaatiota varten.

Vuorolipukkeita Amman halaukseen aletaan jakaa tuntia ennen tilaisuuksien alkua. Olemalla ajoissa paikalla varmistat lipukkeen saamisen. Vuorolipukkeiden jako keskeytyy meditaation ja henkisten laulujen ajaksi, mutta se jatkuu niiden jälkeen. Kannattaa siis osallistua ohjelmaan, ja palata jonottamaan lipuketta henkisten laulujen jälkeen.

Ohjelmahalli on aikaisempina vuosina käytettyjä pienempi, joten käyntiin kannattaa varata aikaa. Iltatilaisuudet jatkuvat, kunnes kaikki lipukkeen saaneet ovat saaneet halauksen.

Tilaisuuksien aikana voi ruokailla kahvilassa, smoothie-baarissa ja snack-pisteessä. Tapahtumassa voi nyt maksaa myös yleisimmillä maksukorteilla.

Huomioitavaa

Vierailun yleisötilaisuuksien ohjelmahalli on huomattavasti pienempi kuin aiempina vuosina. Tämän vuoksi, tosin kuin aiemmin, Amman darshaniin (halaukseen) pääsyä ei voi odottaa koko aikaa samassa tilassa, missä halaus tapahtuu. Odotustiloja on kuitenkin käytössä useita varsinaisen ohjelmatilan välittömässä läheisyydessä. Odotustiloissa on saatavilla myös ravintola- ja kahvilapalveluita. Tilanne on järjestäjillekin uusi, joten toivomme että saapuisit ajoissa paikalle. Kiitämme kaikkia saapuvia jo etukäteen kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä.

Kulkuyhteydet & majoitus

Amman yleisötilaisuuksien tapahtumapaikka Fat Pipe Center Helsingin Myllypurossa on helppojen kulkuyhteyksien päässä keskustasta  osoitteessa Arena Center Myllypuro, Alakiventie 2

Parkkimahdollisuudet
Tapahtumapaikalla on rajoitetusti parkkipaikkoja ja ne ovat myös hallilla käyvien urheilijoiden käytössä. Autoilijat voivat harkita myös liityntäparkkimahdollisuuksien käyttöä.

Kulkuohjeet Helsinki-Vantaan lentoasemalta: ota lentoasemalta Helsinkiin menevä I-juna (10 minuutin välein), ja jää pois Helsingin rautatieasemalla. Loppumatkan voit kulkea metrolla.

Kulkuohjeet Helsingin rautatieasemalta: Ota itään päin (Mellunmäki) menevä metro (5 minuutin välein) Rautatientorin metroasemalta. Jää pois Myllypuron metroasemalla. Matka kestää noin 15 minuuttia.

Kulkuohjeet Myllypuron metroasemalta: Kun jäät pois Myllypuron metroasemalla, kulje suoraan takaisin junan tulosuuntaan päin Varvasmäenkujaa Myllypurontien suuntaan ja käänny sitten Alakiventielle. Näet Fat Pipe Centerin edessäsi vasemmalla. Täältä löydät reittiohjeen.

Bussit

Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat 200-300 metrin päässä Kehä I:llä. Yöllä pysäkkien kautta kulkee yöbussi 94N ja lisäksi poikittaisliikenne Malmin suuntaan linjoilla 554 ja 561 kulkee noin klo 1:20 asti. 

Yöbussit: ”Kukkaniityntie” -pysäkki Kehä I:llä (linja 94N) tai Myllypuro(M) -pysäkki (linja 92N) ovat lähimmät pysäkit kävelymatkan päässä. Kukkaniityntie -pysäkiltä kulkevat myös linjat 554 ja 561, jotka molemmat ajavat Itäkeskuksen ja Malmin välisellä osuudella samaa reittiä. Malmin suuntaan pysäkki on toisella puolen tietä kuin 94N -pysäkki keskustaan ja kulku pysäkille on alikulkutunnelin kautta.

Bussilinjat ja -aikataulut lähimmiltä pysäkeiltä löytyvät alla olevien linkkien takaa. Klikkaamalla linjanumeroa pääsee kunkin linjan aikatauluun ja siitä vielä reittikarttaan:

https://aikataulut.reittiopas.fi/pysakit/fi/1454116.html
https://aikataulut.reittiopas.fi/pysakit/fi/1454117.html
https://aikataulut.reittiopas.fi/pysakit/fi/1454140.html

Taksit

Taksi Helsinki: 0100 0700
Taksi Kovanen: 0200 6060

Majoitus

Ohjelmapaikassa ei ole mahdollista yöpyä, mutta hyvien yhteyksien ansioista koko Helsingin keskustan hotellitarjonta on käytettävissä. Myös Airbnb on hyvä vaihtoehto majoitukseen.

Lapsiperheet
Lastenrattaita tai –vaunuja ei voi tuoda ohjelmahalliin, vaan ne jätetään hallin ulkopuolelle varattuun tilaan. Pienille lapsille on hyvä varata esim. Kantoreppu tai –liina. Lapsille ei tapahtuma-alueella ole erillistä leikkitilaa. Pallomyllyssä on vapaata tilaa liikkua vanhempien vastuulla.

Matkalaukut
Hallin pienuudesta johtuen säilytystiloja matkalaukuille ei ole. Mikäli haluat turvallisen säilytyksen matkatavaroillesi, jätä ne Helsingin rautatieasemalle säilytykseen tai vie tavarat majapaikkaasi ennen saapumistasi. Lastenvaunuparkkiin (teltta hallin takana) voi jättää laukun omalla vastuulla.

Lisätietoja vierailusta

Ennakkotiedustelut: Amman tulevaa Suomen vierailua koskevat tiedustelut voi lähettää osoitteeseen info(a)amma.fi. Vierailun infopuhelin vastaa numerossa 041 528 3588  maanantaisin klo 18.00-21.00, keskiviikkoisin klo 9.00-11.00 ja sunnuntaisin klo 18.00-21.00. 

Vapaaehtoistyö: ilmoittaudut suoraan verkkolomakkeella. Käytössä on myös englanninkielinen ilmoittautumislomake.