Amma Suomessa

Amma Suomessa 1.-2.12.2017

Amma vieraili Suomessa kahden vuoden tauon jälkeen 1-2.12.2017. 

Vierailun yleisötilaisuudet järjestettiin Fat Pipe Centerissä Helsingin Myllypurossa.

2017 Vierailun yleisötilaisuuksien aikataulu

Perjantai 1.12.2017
Klo 10 – 16 Amma vastaanottaa halaamalla
Klo 19.30 – n. 02 Henkiset laulut, Amman puhe ja vastaanotto halaamalla

Lauantai 2.12.2017
Klo 10 – 16 Meditaatio, Amma vastaanottaa halaamalla
Klo 19.00 – n. 02 Devi Bhava –juhla. Amma vastaanottaa halaamalla n. klo 20.30 alkaen.

Vuorolipukkeita Amman halaukseen aletaan jakaa tuntia ennen tilaisuuksien alkua. Olemalla ajoissa varmistat lipukkeen saamisen. Iltatilaisuudet jatkuvat, kunnes kaikki lipukkeen saaneet ovat saaneet halauksen. Ruokailumahdollisuus. Fat Pipe Center on nopeiden kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta. Ohjelmahalli on huomattavasti pienempi kuin aiempina vuosina. Tämän vuoksi, tosin kuin aiemmin, Amman halaukseen pääsyä ei voi odottaa koko aikaa samassa tilassa, missä halaus tapahtuu. Lue lisää!

Amman halaus (darshan)

Kun BBC kysyi Ammalta, miksi hän halaa ihmisiä, Amma vastasi: “Se on sama kuin kysyisi joelta, miksi se virtaa? Se virtaa vain, koska joen luonto on virrata. Samoin on Amman luonto – ilmaista äidin rakkautta lapsiaan kohtaan.”

Tämä ainutlaatuinen rakkauden ilmaisu tunnetaan Amman darshanina. Halaukseen päästäksesi tarvitset ohjelmapaikalla jaettavan halauslipukkeen.

Lisää tietoa Amman halauksesta, lipukkeista sekä jonottamisesta

Haluatko auttaa?

Myös taloudellinen tukesi on sydämellisesti tervetullut. Amman vierailun yleisötilaisuuksien tuotto menee lyhentämättömänä Amman Embracing the World -hyväntekeväisyyshankkeisiin, joten taloudellinen tukesi auttaa välittömästi sitä työtä, jolle Amman on omistanut elämänsä.

Amman tilaisuudet ovat aina maksuttomia osallistujille, ja lähes 10 000 kävijän tapahtuma on taloudellinen ponnistus yhdistyksellemme. Suomen vierailu järjestetään lähes kokonaan lahjoitusvaroin, joten myös taloudellinen tukesi ja erilaiset tarvikelahjoitukset ovat tervetulleita.

Amman tilaisuudet järjestetään kokonaan vapaaehtoisvoimin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan auttamaan sekä tilaisuuden aikana että sen valmisteluissa. Jo muutaman tunninkin työpanoksesi on arvokas!