Amma Suomessa

Amma Suomessa 2017

Amma vierailee Helsingissä taas parin vuoden tauon jälkeen 1-2.12.2017! Vierailun yleisötilaisuudet ovat maksuttomia ja ne järjestetään Fat Pipe Centerissä Helsingin Myllypurossa (osoite: Arena Center Myllypuro, Alakiventie 2). 

Amman yleisötilaisuudet järjestetään kokonaan vapaaehtoisvoimin. Voit ilmoittautua jo nyt vapaaehtoistyöntekijäksi verkkolomakkeella

Amman tulevaa Suomen vierailua koskevat tiedustelut voi lähettää osoitteeseen info(a)amma.fi. Vierailun infopuhelin vastaa numerossa 041  528 3588  tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 18-21 ja sunnuntaisin klo 10-21. 

Jos haluat tukea Amman Suomen vierailua lahjoituksin, pienikin tukesi saa kiitollisen vastaanoton: Suomen Amma-keskus ry / varainhankinta FI32 1572 3000 3344 58. Viite: 1012.

Vierailun yleisötilaisuuksien aikataulu

Perjantai 1.12.
Klo 10 – 16 Amma vastaanottaa halaamalla
Klo 19.30 – n. 02 Henkiset laulut, Amman puhe ja vastaanotto halaamalla

Lauantai 2.12.
Klo 10 – 16 Meditaatio, Amma vastaanottaa halaamalla
Klo 19.00 – n. 02 Devi Bhava –juhla. Amma vastaanottaa halaamalla n. klo 20.30 alkaen.

Vuorolipukkeita Amman halaukseen aletaan jakaa tuntia ennen tilaisuuksien alkua. Olemalla ajoissa varmistat lipukkeen saamisen. Iltatilaisuudet jatkuvat, kunnes kaikki lipukkeen saaneet ovat saaneet halauksen. Ruokailumahdollisuus. Fat Pipe Center on nopeiden kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta. Ohjelmahalli on huomattavasti pienempi kuin aiempina vuosina. Tämän vuoksi, tosin kuin aiemmin, Amman halaukseen pääsyä ei voi odottaa koko aikaa samassa tilassa, missä halaus tapahtuu. Lue lisää!

Amman halaus (darshan)

Kun BBC kysyi Ammalta, miksi hän halaa ihmisiä, Amma vastasi: “Se on sama kuin kysyisi joelta, miksi se virtaa? Se virtaa vain, koska joen luonto on virrata. Samoin on Amman luonto – ilmaista äidin rakkautta lapsiaan kohtaan.”

Tämä ainutlaatuinen rakkauden ilmaisu tunnetaan Amman darshanina. Halaukseen päästäksesi tarvitset ohjelmapaikalla jaettavan halauslipukkeen.

Lisää tietoa Amman halauksesta, lipukkeista sekä jonottamisesta

Haluatko auttaa?

Myös taloudellinen tukesi on sydämellisesti tervetullut. Amman vierailun yleisötilaisuuksien tuotto menee lyhentämättömänä Amman Embracing the World® -hyväntekeväisyyshankkeisiin, joten taloudellinen tukesi auttaa välittömästi sitä työtä, jolle Amman on omistanut elämänsä.

Amman tilaisuudet ovat aina maksuttomia osallistujille, ja lähes 10 000 kävijän tapahtuma on taloudellinen ponnistus yhdistyksellemme. Tilaisuuksien aikana jaettavan ohjelmalehden ilmoitusten tuotot ovat erityisen tärkeitä. Vaihtoehtoja löytyy rivi-ilmoituksesta aina koko sivun väri-ilmoitukseen. Jo pienellä summallakin pääsee mukaan. Lue lisää!

Amman tilaisuudet järjestetään kokonaan vapaaehtoisvoimin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan auttamaan sekä tilaisuuden aikana että sen valmisteluissa. Jo muutaman tunninkin työpanoksesi on arvokas! Voit ilmoittautua vapaaehtoistyöhön tällä verkkolomakkeella.